• Ви знаходитесь тут:

  • Головне
  • Новини
  • Міжнародний природничий інтерактивний конкурс «Колосок»

Міжнародний природничий інтерактивний конкурс «Колосок»

2017-11-30

/Files/images/P1090971.JPG

В останні роки в Україні склалася небезпечна тенденція: читання втрачає статус національної культурної традиції, знижується рівень грамотності населення, особливо, підлітків і молоді, падає інтерес до навчання. Назріла потреба створити урядову програму заходів на підтримку і пропаганду дитячого читання в Україні. “У жодному разі не можна змиритися з тим, щоб нове відкриття у науці було відомо лише небагатьом ученим у цій галузі, навіть якщо вони можуть повністю оцінити його, розвинути і застосувати у своїй роботі. Обмежити коло обізнаних невеличкою групою спеціалістів означає знищити дух народу, а відтак – це шлях до духовного зубожіння” (Альберт Ейнштейн, 10 вересня 1948 року).

30 листопада 2017р. у нашій школі стартував Міжнародний природничий інтерактивний конкурс «Колосок». В якому взяли активну участь учні 2-11 класів. Міжнародний інтерактивний природничий конкурс «Колосок»

проводиться з метою наукової популяризації природничих наук серед учнів, формування цілісного погляду на оточуючий світ, уявлень про наукову картину світу, вироблену сучасним природознавством. Завданням конкурсу «Колосок» є розширення та поглиблення знань із природничих дисциплін, підтримка талановитих учнів та ініціативних учителів. Лехнівська школа є однією з найактивніших учасників конкурсу.

Педагог-організатор Н.О. Пархоменко.

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi