Тиждень біології

2018-05-05

/Files/images/P1100274.JPG

Я насмілюся стверджувати, що з усіх знань найкорисніші для нас - знання природи, її законів.

Жан-Батіст Ламарк

Саме з метою покращення знань про природу, розвитку почуття відповідальності за Землю, заохочення вивчення природничих наук, зокрема науки про життя у всіх його проявах – біології. Вчителем біології Сомовим С.С. з 02 по 05 травня проведено в школі тематичний тиждень. Учні були дуже активними і тому цей тиждень приніс нам багато цікавого і пізнавального.

Головне завдання проведених заходів – усвідомлення необхідності пізнавати природу, пізнавати самого себе, поринати в цікавий світ біології – науки про життя, бо як сказав відомий лікар і філософ Авіцена: «Основним скарбом життя є не землі, що ти завоював, не багатство, що у тебе у скринях…Основним скарбом життя є здоров’я! Та щоб його зберегти, потрібно багато чого знати про себе і природу, яка тебе оточує.» Тож, юні знавці природи приєднуйтесь до неповторної,загадкової, найцікавішої науки – Біології!

В програмі тижня конкурс учнівських робіт «Як мені допомогли знання з біології», вікторина «Цікавий світ тварин», конкурс плакатів та кросвордів на екологічну тему «Планета Земля просить допомоги...!», «Живи, Земле!», «Як ми допомогли природі!» тощо. Протягом заходу діти показали високі знання, кмітливість у конкурсах та отримали масу позитивних емоцій.

Педагог-організатор Н.О. Пархоменко.

/Files/images/P1100279.JPG

/Files/images/P1100277.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 243

Коментарi