День Захисника України

2018-10-12

/Files/images/P1090830.JPG

Багата цьогоріч осінь на свята. 14 жовтня в чудовий осінній день, ми відзначатимемо відразу 3 свята: Свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва та День Захисника України. З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві, для піднесення бойового подвигу, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу, посилення суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі, збереження та розвитку національних військових традицій у нашій школі 12 жовтня проведено ряд заходів.

Зокрема, конкурс стінних газет для учнів 5-11 класів на тему «Козацькому роду нема переводу». У кожному класі проведено уроки мужності, під час яких учні написали листи воїнам, що захищають нашу землю на східних рубежах країни. А педагогом-організатором було організовано вже традиційні «Козацькі забави» для учнів 5-6 класів.

Сьогодні ми дуже вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідіній землі. Ми дякуємо солдатам України, які зараз перебувають н Сході. Нехай ваші сила і мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоров’я, успіхів і надійного тилу! Нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого! А найголовніше - швидше повертайтеся живими і здоровими, бо вдома вас люблять і чекають!

Ми - єдина країна! Попри всі негаразди, ми прагнемо одного - спокою, миру та чистого блакитного неба над головою.

З Днем захисника України!!!

/Files/images/20181012_125857.jpg

/Files/images/20181012_131241.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi