• Ви знаходитесь тут:

  • Головне
  • Новини
  • Зустріч з сучасним дитячим письменником Іваном Андрусяком

Зустріч з сучасним дитячим письменником Іваном Андрусяком

2020-01-16

/Files/images/20200116_122825.jpg

16 січня до Лехнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів завітав Іван Михайлович Андрусяк – сучасний дитячий письменник, поет, прозаїк, літературний критик, перекладач, головний редактор видавництва «Фонтан казок».

Учні 5-7-х класів із задоволенням спілкувалися з письменником, познайомилися з його новими книгами. Із особливим захватом діти сприйняли в авторському виконанні фрагменти з повістей «Стефа і її Чакалка» та «28 днів із життя Бурундука» та «Сірка на порох». Іван Михайлович презентував не лише повісті, а й ілюстрації до них.

Книжки Івана Андрусяка відрізняються своєю унікальністю, їх можна читати в будь-якому віці й щоразу відкривати для себе нове й нове.

Головною метою зустрічей було не тільки знайомство дітей з творчістю письменника, а й залучення їх до читання, на яскравому прикладі того, яку роль книга зіграла в житті особистості.

Зустріч із сучасним письменником залишила в дитячих серцях тепло й радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів сучасної української літератури для дітей.

/Files/images/20200116_114805.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 308

Коментарi