ЗАКІНЧЕННЯ 2019-2020 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

2020-05-08

/Files/images/ЗНО.jpg

Цей навчальний рік закладу доводиться завершувати дистанційно. Увесь педагогічний колектив готовий до підведення підсумків освітньої діяльності учнів та оформлення необхідної документації. Відповідно до структури, визначеної закладом на початку навчального року, останній навчальний день – 22 травня 2020.

19 травня 2020 року всі учні школи будуть індивідуально ознайомлені із семестровою оцінкою, яка буде виставлена на підставі тематичних, отриманих до початку карантину, та результатів оцінювання з використанням технологій дистанційного навчання. Річна оцінка буде виставлена, враховуючи оцінювання за І та ІІ семестри. До 15 червня в індивідуальних повідомленнях учням буде надіслано копії свідоцтва досягнень (1-2 класи), табелі навчальних досягнень (3-8 класи). Оригінали цих документів будуть вручені учням у вересні наступного навчального року. Свідоцтва про здобуття базової середньої освіти учні 9-х класів тримають до 15 червня за графіком з урахуванням необхідності дотримання протиепідеміологічних вимог.

Після закінчення навчання в умовах карантину вчителями школи буде проведено аналіз результатів освітньої діяльності учнів з метою планування подальшої роботи із систематизації, узагальнення та закріплення навчального матеріалу, що вивчався дистанційно. Вчителі спланують свою подальшуроботу, щоб дати можливість учням у новому навчальному році опанувати теми, які були запропоновані для вивчення дистанційно.

Випускники 4-х, 9-х класів звільнені від проходження державної підсумкової атестації. Учні 11 класу готуються пройти ДПА у формі ЗНО, про графік проведення якої буде повідомлено пізніше.

Кiлькiсть переглядiв: 139

Коментарi