Толерантність

2021-11-16

/Files/images/изображение_viber_2021-11-16_13-14-29-162.jpg

Останнім часом слово „толерантність” набуло значної популярності і стало міжнародним терміном і важливим поняттям у проблематиці миру. У виховному процесі тема „толерантність” відіграє також велике значення.

У рамках відзначення Міжнародного дня Толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов усіх учасників навчально-виховного процесу, в Лехнівській філії Березанського НВК проведено ряд різноманітних заходів.

16 листопада соціальним педагогом Худобою Л.С. проведено захід для учнів 9 класу «Толерантність врятує світ». Мета заходу полягала у формуванні правильного уявлення щодо толерантної поведінки та вихованні почуття поваги один до одного, терпимості до відмінностей між людьми.

Протягом дня учні взяли активну участь у колективній вправі «П’ять добрих слів». Обводячи свою руку на аркуші паперу, діти всередині писали ім’я свого найкращого друга, на кожному пальці намальованої долоні – позитивні риси свого товариша. Бажаючих було багато, адже одним із найпростіших методів прояву толерантності є вміння зробити приємне іншим.

Учнівським самоврядуванням організовано виставку малюнків на тему «Толерантність».

Проведені заходи дали можливість ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ.

/Files/images/изображение_viber_2021-11-16_13-14-29-227.jpg

/Files/images/изображение_viber_2021-11-16_13-14-29-052.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 93

Коментарi