Тиждень безпеки дорожнього труху

2021-11-19

/Files/images/изображение_viber_2021-11-19_14-31-23-263.jpg

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях.

У Лехнівській філії Березанського НВК з 15 по 19 листопада був проведений Тиждень знань безпеки дорожнього руху на тему «Наша безпека у наших руках!». Протягом тижня класними керівниками та класоводами проведено бесіди «Дорога додому», «Пам’ятай про безпеку». В рамках тижня учні 7 класу були залучені до тренінгового заняття «Безпека і Небезпека». Учнівським самоврядуванням організовано інформаційні хвилинки «Твоя безпека – це твоя уважність» та виставка малюнків «Ми - пішоходи». А вихователями групи продовженого дня, крім бесід про правила руху пішоходів у темну пору доби та необхідність використання на одязі світловідбиваючих елементів, проведено гру «Світлофор».

Проведена робота була змістовною, корисною, цікавою. Діти показали достатній рівень знань з правил безпеки дорожнього руху.

/Files/images/изображение_viber_2021-11-19_14-31-22-977.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 80

Коментарi