День Закоханих

2022-02-14

/Files/images/зображення_viber_2022-02-14_15-13-25-418.jpg

14 лютого молодь і не тільки молодь в Україні святкує День закоханих. Для нас це нове свято, воно прийшло до нашої країни з Заходу всього лише років двадцять тому. Але в Європі та Америці його відзначають вже давно.

У День Валентина закохані пари обмінюються невеликими подарунками: листівками, іграшками, солодощами, повітряними кульками. Всі ці подарунки виготовляються у формі сердечок, тому що червоне серце - символ любові. І, звичайно, чоловіки дарують своїм прекрасним дамам букети чудових квітів.

Ставлення до нових свят так само різноманітне, як і ставлення людей до нового взагалі. Комусь не подобаються такі зміни, дехто вважає цей день вигаданим, штучним святом, хтось навпаки - з цікавістю ставиться до всього незвичного і сприймає цей день як можливість висловити свої почуття.

Цей прекрасний день святкують і учні Лехнівської філії Березанського НВК. З самого ранку вони наповнили яскраво прикрашену скриньку, листівками у формі сердечок. Напередодні Дня Закоханих діти виготовляли валентинки на уроці трудового навчання. Цим школярі висловили свою любов як до колег, так і до вчителів. А учнівське самоврядування протягом великої перерви організували перегляд музичних відеороликів.

З нагоди цього свята відбувся розважальний захід "Мелодія сердець", де брали участь 5 пар з 8-9 класів. Цей конкурс став прекрасною нагодою приділити близьким більше уваги. Глядачі залюбки спостерігали за тим, що відбувалося на сцені, підтримували пари гучними оплесками. У середині лютого, коли всі так втомилися від зими, це свято допомагає створити справжній весняний настрій, а можливо, і наблизити прихід довгоочікуваної весни...

/Files/images/зображення_viber_2022-02-14_15-13-25-254.jpg

/Files/images/зображення_viber_2022-02-14_15-13-24-725.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 72

Коментарi