Подяка

2023-09-13

/Files/images/зображення_viber_2023-09-13_14-17-02-850.jpg

Учні, батьки та вчителі Лехнівської філії Березанського ліцею №3 Березанської міської ради Броварського району Київської області висловлюють щиру подяку громаді міста - побратима Пуллах (Німеччина) за подаровані 5 планшетів.

Застосування сучасних інформаційних технологій у навчанні - одна з найбільш важливих і стійких тенденцій розвитку світового освітнього процесу. В останні роки засоби інформаційних технологій стали все частіше використовуватися при вивченні більшості навчальних предметів. Інформатизація істотно вплинула на процес придбання знань. Нові технології навчання на основі інформаційних і комунікаційних дозволяють покращити освітній процес, використовувати електронні підручники, збільшити швидкість сприйняття, розуміння та глибину засвоєння величезних масивів знань.

Дякуємо за турботу про якісне забезпечення сучасним обладнанням здобувачів освіти нашої громади. І як добре, що німецька сторона зацікавлена не тільки в продовженні співпраці, а й у всебічній підтримці Березанської територіальної громади. Особливо у такий нелегкий для нашої країни час.

Кiлькiсть переглядiв: 25

Коментарi