«Всі ми – різні, всі ми - рівні!»

2023-11-16

/Files/images/зображення_viber_2023-11-17_19-12-49-498.jpg

Толерантність - це терпіння, прийняття іншої людини такою, якою вона є, це поступливість, це активна позиція, викликана визнанням прав і свобод людства. Саме таких рис зараз потребує суспільство. Адже, так важливо бути терпимими, приймати відміні від наших, погляди людей. Толерантність - це основа людських взаємин.

Корисним, яскравим, повчальним став “зелений день ” кольорового тижня толерантності у Лехнівській філії Березанського ліцею №3. Адже даний колір в психології означає ніжність, оздоровлення, безконфліктність. Протягом дня учні разом з психологом створювали «Квітку толерантності», класоводи та класні керівники провели бесіди на тему «Всі ми – різні, всі ми - рівні!». Також проведено квест "Подорож у країну толерантності" для учнів 5-6 класів. Діти приймали активну участь у заходах, вчилися проявляти повагу, підтримку, терпимість один до одного.

Проведені заходи акцентували увагу всіх учасників освітнього процесу на такій важливій рисі – ТОЛЕРАНТНОСТІ, і що кожен із нас має добре усвідомити, що ж саме означає бути толерантним…

Кiлькiсть переглядiв: 30

Коментарi