День Збройних Сил України

2023-12-06

/Files/images/зображення_viber_2023-12-24_21-49-03-461.jpg

День Збройних сил України — це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни, забезпечує обороноспроможність Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу та звитязі яких, ми можемо почуватися у безпеці .

З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України в Лехнівській філії Березанського ліцею №3 проведені заходи, спрямовані на виховання патріотичних почуттів, формування активної громадянської позиції щодо єдиної цілісної держави та захисту її кордонів.

Із самого ранку для здобувачів освіти філії проведено інформаційну хвилинку «Історія створення Збройних сил України». Протягом дня діти мали можливість переглянути у бібліотеці відеоролики про історію створеня української армії. Також було проведено захід «За Україну, за її волю, за честь, за славу, за народ!» для учнів 5-7 класів .

Цікаво та змістовно пройшли тематичні години спілкування у 1-9 класах: «Збройні сили України», «Минуле і сьогодення української армії». Весело та захопливо пройшли спортивні змагання «Веселі козачата», між учнями 5-6 класів. Естафети були цікаві і різноманітні. Діти позмагалися у силі, спритності, кмітливості, винахідливості.

Ми пам’ятаємо і ніколи не забудемо ту ціну, яку сьогодні кожен з нас платить, захищаючи Батьківщину. Кожне втрачене життя, кожне отримане поранення залишає незникаючий слід у душах українців.

Ми низько вклоняємося перед героїзмом і самовідданістю наших захисників та захисниць, пишаємося Вами та безмежно дякуємо кожному і кожній, хто мужньо дивиться в очі ворогу, приймає бій і бореться за Перемогу! Сил вам, стійкості, витримки, непохитної віри, надійного тилу!

Кiлькiсть переглядiв: 20

Коментарi