Новий Рік

2023-12-28

/Files/images/зображення_viber_2024-01-03_19-52-02-610.jpg

Ось і завершився І семестр 2023-2024 навчального року. Закінчення його співпадає з довгоочікуваними Різдвяними та Новорічними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду багатообіцяючі зимові канікули. Але жоден семестр , у жодній школі не закінчується абияк!

Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса, особливо в цей важкий для країни час. А Новий рік та Різдво Христове − це свята, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з подарунками.

Чекали і дочекались! Напередодні канікул у Лехнівській філії Березанського ліцею №3 відбулося святкування Нового року. Учні початкових класів провели його у формі квесту, долаючи різні маршрути та шукаючі подарунки. А для учнів 5-9 класів відбувся захід «Новорічна подорож Україною». Усі заходи, проведені у школі, подарували море позитиву, океан дитячих усмішок та гарний передноворічний настрій. Всі учасники свята на завершення отримали солодкі подарунки.

Дякуємо ЗСУ за змогу працювати, вчитися та святкувати. Бажаємо всім, аби новий рік приніс довгоочікуваний мир, спокій, справедливість та здоров’я, радість і впевненість у завтрашньому дні. Віримо у ЗСУ! Все буде Україна!

З прийдешнім Переможним 2024 роком!

Кiлькiсть переглядiв: 33

Коментарi