«Скорботна свічка пам’яті святої»

2024-01-26

/Files/images/зображення_viber_2024-01-29_22-31-59-151.jpg

Голокост – трагедія, злочин проти людства, який тривалий час був закритим. Вивчення документів, спогадів доводить, що територія України стала своєрідним полігоном, де нацистські нелюди опрацьовували методи «остаточного розв’язування єврейського питання». Хроніка Голокосту – це біль і жах українського народу.

У рамках заходів з нагоди відзначення Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту, з метою проведення активної просвітницької роботи та сприяння в запобіганні можливих майбутніх актів геноциду у Лехнівській філії Березанського ліцею №3 класними керівниками та класоводами проведені години спілкування «Біль нашої пам’яті». Учнівським самоврядування організовано акції «Скорботна свічка пам’яті святої» та «Метелики пам’яті» . А вчителем історії проведений «круглий» стіл з учнями 7-9 класів на тему «Голокост-трагедія людства ХХ століття» із використанням документальних кадрів спогадів жертв єврейського геноциду.

Пам’ять про Голокост необхідна нам, щоб наші діти ніколи не були жертвами або байдужими спостерігачами проявів ворожнечі.

Кiлькiсть переглядiв: 12

Коментарi