Безпечний Інтернет

2024-02-06

/Files/images/зображення_viber_2024-02-13_20-51-20-394.jpg

6 лютого 2024 року відзначається День безпечного Інтернету під гаслом "Разом для найкращого Інтернету".

Інтернет надає нам неймовірні можливості для здійснення відкриттів, спілкування, навчання дистанційно та й творчості. Але разом із цим з’явилися поняття кібербезпека, кіберзлочинці тощо.

Тому нині так важливо проводити освітню діяльність про правила поведінки в Інтернеті серед учнів, батьків, вчителів, аби у майбутньому вони правильно та безпечно використовували цей корисний ресурс.

У Лехнівській філії Березанського ліцею №3 з метою підвищення інформаційної компетентності учасників освітнього процесу, створення сприятливих умов для підготовки молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві, захисту дітей від шкідливих інформаційних впливів та акцентування уваги на важливості безпечної поведінки в мережі було проведено ряд інформаційних заходів з питань безпеки в мережі Інтернет для здобувачів освіти та педагогічних працівників були проведені заходи, завдяки яким здобувачі освіти отримали можливість ознайомитися із основними правилами Інтернет-безпеки та Інтернет-етики, із цікавими фактами щодо використання мережі. Вчителем інформатики організовано інформаційну хвилинку “Безпека дітей в Інтернеті” .Класними керівниками проведено години спілкування на теми: «Мережева етика». А учнів 5-8 класів взяли участь у тренінгу «Мережа як стиль життя».

Тож єднаймо свої зусилля й разом крокуймо до безпечного Інтернету!

Кiлькiсть переглядiв: 8

Коментарi