Всесвітній день води

2024-03-22

/Files/images/зображення_viber_2024-04-11_17-44-40-855.jpg

Сьогодні, 22 березня, у всьому світі проходять заходи з відзначення Всесвітнього дня води, мета якого привернути увагу громадськості до проблем водних ресурсів та наголосити на їх вразливості. Цей день покликаний привернути увагу до нагальних проблем охорони вод, раціонального використання водних ресурсів як передумови продуктивної економіки і соціального добробуту людей.

З метою підвищення екологічної свідомості і обізнаності учнів щодо проблем, пов’язаних з раціональним використанням, охороною та відтворенням водних ресурсів, приверненням уваги до проблем, повязаних з водними ресурсами у Лехнівській філії Березанського ліцею провели ряд заходів, а саме: інформаційні хвилини; бесіди «Значення вод суходолу для природи і людини»;

перегляд відео «Всесвітній день води»; квест «Вода це життя».

Правильне використання води допоможе в збереженні водних ресурсів, збільшить доступ до води для більшої кількості людей, знизить рівень її забруднення. Вода - дуже цінний та життєво необхідний ресурс. Не будьте байдужими до свого майбутнього, розпочинайте берегти воду вже сьогодні.

Кiлькiсть переглядiв: 3

Коментарi