"Шевченківські дні"

2016-03-09

/Files/images/P1060590.JPG

«Благослови той день і час,
Коли прослалась килимами
Земля, яку сходив Тарас
Малими босими ногами…»

Тарас Григорович Шевченко... Його безсмертне ім’я і неповторні твори ось уже скільки років живуть у серцях народу, в його мріях і сподіваннях, пробуджуючи щирі й благородні почуття. Можливо, Тарас Григорович саме та людина, з якої кожен повинен брати приклад. У ці дні в нашій школі проходять заходи до Шевченківської річниці, присвячені його великому творчому шляху та неоціненному доробку Великого Кобзаря.

Уже багато років минуло з того дня, як перестало битися благородне серце геніального поета, але світлий образ Великого Тараса безсмертний, як і сам народ, що породив його.
На початку березня кожного року в нашій школі проходить Тиждень, присвячений великому сину українського народу - Т.Г.Шевченко. І відсьогодні в усіх класах розпочалися заходи до «Шевченківських днів».
Урочиста лінійка зібрала сьогодні усіх небайдужих до світлого слова Шевченкового. Вчителі Куца І.В. та Худоба Л.С. розповіли план проведення заходів, які присвячені пам’яті Т.Г. Шевченко. Учнями 5-11 класів організовано виставку малюнків «Ми тебе не забули, Тарасе!». Також діти мали змогу переглянути відеофільм «Незабутній Шевченко».Перший день «Шевченківських днів» пройшов дуже цікаво та насичено. Попереду на нас чекають ще більш цікаві заходи, присвячені пам'яті Т.Г.Шевченко.

/Files/images/P1060589.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 116

Коментарi