День англійської мови

2016-06-13

/Files/images/P1070528.JPG

З урахуванням соціокультурних вимог сьогодення освіта повинна мати гуманістичне, особистісно-орієнтоване спрямування, унаслідок чого знання, уміння й навички перетворюються із мети навчання в засоби розвитку пізнавальних і особистісних якостей учнів. Все більшого значення набуває орієнтація навчання на різнобічний розвиток учнів.

Тому, 13 червня 2016 року в таборі було проведено «День англійської мови».

Педагоги підготували ряд тематичних заходів, які підсилювали інтерес дітей до вивчення та спілкування іноземною мовою. Весь день діти намагалися використовувати у своєму спілкування лише англійську лексику, що у підсумку дало змогу вчителям чітко відокремити існуючі проблеми в спілкуванні англійською мовою та в майбутньому посилити роботу в цьому напрямку.

Ранок розпочався з привітання «Goodmorning», а закінчився словами «Goodbuy». В рамках цього дня було проведено інтерактивну гру на тему "Happy English". Діти грали в різноманітні ігри, вчили вірші, співали пісні, переглядали мультфільми, насолоджувалися атмосферою англійської мови.Проведення «Дня англійської мови» не тільки поглибило знання з англійської мови, а й стало джерелом позитивних емоцій, мобілізації творчих зусиль і, як наслідок, підвищило мотивацію до вивчення мови та культури іншої країни.

Педагог-організатор Пархоменко Н.О.

/Files/images/P1070536.JPG

/Files/images/P1070534.JPG

/Files/images/P1070526.JPG

/Files/images/P1070524.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 93

Коментарi