День краєзнавства

2016-06-16

/Files/images/P1070572.JPG

Вивчати історію завжди цікаво. А якщо це ще й історія рідного краю, то це ще цікавіше. Розпочався день цікавою вікториною «Чи знаю я свій край?». Частина учнів вирушила на екскурсію у м.Васильків на хлібокомбінат "Кулиничі".Тут нас чекала захоплююча екскурсія по хлібозаводу, де діти змогли побачити увесь процес виробництва хлібобулочних виробів від замісу тіста до упаковки.

Після цього послідувало захоплююче відвідування казкової кімнати, де показали цікавий фільм про історію хлібопечення. Діти змогли побувати в ролі маленьких пекарів, після чого їх чекало приємне чаювання з виробами власного приготування. Ну а на останок, кожен учень отримав смачний подарунок.
Інша частина учнів переглядала цікаву презентацію про рідне село.
Подорожуючи стежками рідного села, діти мали можливість побачити красу природи. Зробили висновок, що за щоденними справами і не помічаєш іноді серед якої краси ти живеш. Екскурсія селом спонукала дітей до творчості. Прийшовши в табір, вони взялися за олівці і спробували в своїх малюнках зобразити рідні краєвиди.
А далі розпочалося справжнє пісенне шоу «Кращий знавець української народної пісні». Готуючись до цього дня, вихованці спілкувалися зі своїми бабусями, матусями, переймаючи у них пісенне надбання.

/Files/images/P1070585.JPG

/Files/images/P1070574.JPG

/Files/images/P1070589.JPG

Педагог-організатор Пархоменко Н.О.

Кiлькiсть переглядiв: 120

Коментарi