День англійської мови

2016-12-14

/Files/images/P1080026.JPG

Підвищення освітнього рівня і якості володіння англійською мовою, розвиток творчої активності учнів, активізація всіх форм позакласної роботи, підвищення інтересу до мови, розвиток загального кругозору, підвищення культурного рівня – мета проведення тижня англійської мови у школі. Кожного року тиждень іноземної мови показує, що інтерес до вивчення англійської мови учнями нашої школи не знижується. Всі класи із задоволенням беруть участь у заходах. Предметний тиждень має велике загальноосвітнє,виховне та розвиваюче значення. Він не тільки поглиблює й розширює культурологічний кругозір школярів, але й сприяє розвитку їхньої творчої активності, естетичних смаків і, як наслідок ,підвищує мотивацію до вивчення мови і культури іншої країни.

Всеукраїнський тиждень англійської мови в Лехнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив з 12 по 16 грудня 2016 року. Програма тижня була насиченою і різноманітною. Головним принципом проведення тижня було залучення учнів усіх класів і паралелей, незалежно від рівня знань іноземної мови, пропонуючи їм посильні завдання.

Протягом тижня вчителі англійської мови організували виставку кращих учнівських зошитів та словників, проведено конкурс стіннівок «Мандруємо англомовними країнами» для учнів 7-11 класів.

14 грудня оголошено Днем англійської мови в Україні, присвяченого пам’яті видатного поета та драматурга Вільяма Шекспіра. Вчителями іноземної мови Кобзар А.В. та Василишиною А.Д. було проведено вікторину для учнів 9-11 класів на тему «William Shakespeare». Протягом заходу учні вдосконалювали навички читання , аудіювання та говоріння, розвивали логічне мислення, пам’ять та увагу. Метою цього заходу було формувати в учнів позитивного ставлення до англійської мови. Завдання охоплювали матеріал, присвячений творчості В.Шекспіра і з цікавістю виконували усі поставлені перед ними завдання.

Предметний тиждень англійської мови проведений на достатньому методичному рівні, успішно, результативно, був задіяний творчий потенціал як учнів, так і вчителів.

Педагог-організатор Н.О. Пархоменко

/Files/images/P1080030.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi